Achterhuuske in Warnsveld

Achterhuuske: Ontspannen en genieten.

Over Achterhuuske

Achterhuuske valt onder de rubriek hotel in Zutphen.

De drijvende kracht achter Achterhuuske is Marleen Klein Holkenborg. Marleen runt een gezellige B&B in het landelijk gelegen Warnsvel genaamd Achterhuuske.

Het Achterhuuske is een eenvoudige, maar van alle gemakken voorziene, grote ruimte. In het Achterhuuske kunt u heerlijk even tot rust komen en genieten van de natuur. U vindt aan de achterzijde van het Achterhuuske een klein en beschut terras. In de zomer kunt u heerlijk genieten van de zon en uw ontbijtje nuttigen. Het ontbijt kunt u reserveren en wordt bij u gebracht op het afgesproken tijdstip.

Het Achterhuuske is een plek waar u alle privacy heeft in een rustige omgeving. Zo kunt u gezellig winkelen in Zutphen of Warnsveld. Maar ook voor een fietstocht in de Achterhoek kunt u uw hart ophalen. Tevens kunt u genieten van de natuurlandschappen die De Veluwe te bieden hebben.

Voor meer informatie, een overzicht van de foto's van de accommodatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Achterhuuske. Het Achterhuuske heet u van harte welkom.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Achterhuuske uit de rubriek hotel uit Zutphen is gevestigd aan de Kerkhofweg 13 in Warnsveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23449589.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Achterhuuske zijn o.a. :